Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Retourneren

30 dagen bedenktermijn

Toch niet tevreden met je aankoop? Bij van Oosterhout Bikes & Sport kun je binnen 30 dagen na de factuurdatum een product gewoon retourneren.

Het is wel van belang dat het product compleet is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Beschadigde artikelen of producten met montagesporen kunnen we helaas niet retour nemen. Heb je een bundel aangekocht, bijvoorbeeld een wielset met gratis banden, dan dien je de hele bundel aan ons te retourneren. Indien je je hele bestelling naar ons terugstuurt, krijg je eventuele verzendkosten die bij aankoop berekend zijn wel gewoon terug gestort op je rekening. De retourkosten zul je wel zelf moeten betalen. Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Neem dan eerst even contact op met ons op.
 

Uitgesloten van de 30 dagen bedenktermijn zijn producten:

·  die op naam zijn gesteld in het register van het RDW;

·  die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

·  die snel kunnen bederven of verouderen;

·  voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de de verzegeling is verbroken.

·  die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. Hieronder vallen onder andere producten die in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour genomen kunnen worden;

Ruilen

We hebben er bij van Oosterhout Bikes & Sport voor gekozen om geen gebruik te maken van ruilen. We vinden namelijk dat een ruilprocedure voor zowel de klant als voor ons vaak een onnodig omslachtig proces is.

Wil je je schoenen toch liever een maatje groter, of vind je bij nader inzien een blauw shirt toch mooier dan een rode? Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze site vervolgens een nieuwe bestelling voor het juiste product. Het openstaande bedrag van je retourzending wordt na ontvangst gewoon op je bankrekening teruggestort.

Op deze manier heb je razendsnel het gewenste product in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product hebben omgeruild.

Retourprocedure

Voordat je je product(en) retourneert, is het belangrijk dat je eerst in je van oosterhout Bikes & Sport account je retour aanmeldt. Op deze manier zijn wij direct op de hoogte van je retouraanvraag en kunnen wij je retour sneller afhandelen. Vervolgens kun je kiezen om de retourzending per post naar ons te versturen. Na ontvangst gaan wij je retour verwerken en storten we zo snel mogelijk het openstaande bedrag op je bankrekening.

N.B. Producten die in onze winkel zijn gekocht, kunnen alleen in de winkel worden geretourneerd.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte omtrent onze acties, exclusieve aanbiedingen en uitnodigingen voor evenementen middles de nieuwsbrief.